­

En op een dag als vandaag dat het de hele dag stralend blauw is, de zon dus volop schijnt met een temperatuur die weer boven de 10 graden komt, betekent het ook dat de kachel weer wat lager kan.
Op 11 januari hadden we onze nieuwjaarsreceptie. Wat was het een positieve verrassing dat zoveel leden daar op af kwamen! Er moesten stoelen bij gezet worden: ruim 80 leden. En het werd een gezellige middag met een opening, een toost op het nieuwe jaar en tenslotte een muzikale bingo. Veel bekende liedjes zijn er gespeeld en iedereen had een prachtige middag.
Als bestuur zeggen we dan ook: daar doen we het voor. En we hopen natuurlijk dat alles wat we organiseren zo in de smaak valt.
Het is ook een mooie opsteker voor onze activiteitencommissie. Maar heeft u zelf ideeën voor een activiteit: deel het met ons en dan gaan wij kijken of we dat kunnen inplannen.

Zo las ik een paar weken geleden in de Krant van Midden-Drenthe dat welzijnswerk iedere derde woensdag van de maand een plus café organiseert in de Karspelhof van 10.00 tot 11.30. Gezellig een kop koffie samen drinken en deelnemen aan een activiteit. En hoewel niet Senioren van Nu die het organiseert, misschien toch wel leuk om eens bij te wonen.

Natuurlijk kunt u elders in dit blad onze agenda inzien en hopelijk staat er iets bij waarvan U zegt: daar ga ik aan meedoen!
Ik wens iedereen een mooi voorjaar toe.

Met vr gr,
Jan Broertjes

­